BOKA RUM

Ankomst:

-

Vuxna

Barn

Rum

SÖK SÖK

Vi bjuder på kvällmat!

Tonight´s Special serveras varje kväll
I Restaurangen bjuder vi alltid våra gäster på en enklare kvällsmat, vilken står uppdukad varje dag från kl. 18.00-20.00. Vår kvällsmat innehåller olika sorters sallader, hembakt bröd och en varmrätt.

Fråga gärna i receptionen efter tips på goda restauranger i närområdet.

Frukost med kärlek
Vi vet att det alltid är summan av intrycken som får upplevelsen att växa. Den övertygelsen leder oss till att ha stor omsorg om små detaljer i såväl inredning som service. Det är roligt att göra det lilla extra som får din dag att lyfta. Vi jobbar med årstiderna och lägger ned kärlek och energi på att bjuda på mycket hemlagat och till och med hemodlat! I familjeträdgården plockas bär och frukt som serveras på frukostbordet. Vår egenrostade müsli får våra gäster att längta tillbaka.

Välkommen till frukost vardagar mellan 07.00 och 09.30, lördagar och söndagar 07.30 och 10.30.

Lobbybar med lugn och skön atmosfär
Vår mysiga lobbybar har en lugn och skön atmosfär. Här erbjuder vi en barmeny med smårätter och snacks. Vår räksmörgås med ett berg av handskalade räkor kan Rekommenderas!

Lobbybaren har öppet så länge våra gäster är vakna, dock senast till kl. 03.00.

Terrass
Utnyttja gärna vår terrass på plan ett. Ta med dig din kaffe eller något svalkande och njut av tidningen och lugnet. Terrassen finns tillgänglig mellan 07.00 och 22.00.