BOKA RUM

Ankomst:

-

Vuxna

Barn

Rum

SÖK SÖK

Träning på CC Hotel Wellington

Homie Fitness - Vår gympartner ett stenkast från hotellet
Drygt 100 m från hotellet finns vår nya gympartner, Homie Fitness på Skeppargatan 28. I sina helt nyrenoverade och fräscha lokaler erbjuds ett brett utbud av gruppträningsklasser, personlig träning, massage, healing samt gym för styrke- och konditionsträning. Exklusivt för Wellington och Pärlans gäster erbjuder vi träningsmöjlighet där för 160 kr/tillfälle. Köp inträde till gymmet i receptionen på hotellet där dem även kan boka in gruppträningspass. Gymmet har öppet 05:00-22:00. 

Stärkande promenader eller joggingtur
Hotel Wellington är ett perfekt hotell för dig som älskar att jogga! Med endast ett stenkast ner till Strandvägen som går vidare bort till Djurgårdskanalen får du den absolut vackraste joggingturen i hela Stockholm! Ta dig ut och följ Strandvägen med vattnet intill och välj vilken distans du vill springa, det finns fina turer på några kilometer upp till dryga milen. Fråga receptionen om tips!

På Gärdet ca 1,5-2 km från hotellet (Sandellsgatan) finns ett modernt utegym med all utrustning man behöver för ett bättre styrkepass. Gratis för alla att använda!

Yogayama
Ligger endast 3 minuter från Wellington Hotel.  Här erbjuds flera "drop in" - pass som våra gäster är välkomna att delta i. Kontakta receptionen på Yogayama för bokning.
Yogayama Jungfrugatan 8 
Tel 08-6608860 hemsida