BOKA RUM

Ankomst:

-

Vuxna

Barn

Rum

SÖK SÖK

BRÖLLOPSPAKET

Avsluta livets mest romantiska dag med en natt hos oss på ”Det lilla hotellet med den varma känslan”. Här kan ni njuta och fira kärleken i lugn och ro. På rummet väntar kyld champagne, fruktfat och choklad.

Vakna utvilade i lyxiga italienska lakan, och börja första dagen som nygifta med ett avkopplande bad. Morgonrock och tofflor finns till ert förfogande. För att ni ska kunna njuta lite längre ert första dygn som nygifta erbjuder vi er som bokar Bröllopspaketet sen utcheckning (i mån av plats).

När ni kommer tillbaka efter festligheterna, serveras Wellingtons egen räksmörgås eller rostbiffsmörgås med dryck. Avnjuts bäst sommartid på den egna balkongen. Frukost med färsk frukt och mimosa, serveras naturligtvis på rummet om så önskas.

Välj mellan att bo i ett rymligt Superior rum eller lyxa till det lite extra i vår Sunset Suite med stor dubbelsäng och bästa utsikten över Stockholms takåsar.

Bröllopspaketet inkluderar;

- Tidig incheck från kl 12:30
- Sängen bäddas i vårt finaste italienska sänglinne.
- Rosenblad som dekoration
- Morgonrock/Tofflor
- Frukt & choklad
- Champagne och mineralvatten
- Badkar (badskum finns)
- Nattamat, i form av Wellingtons egen Räksmörgås eller Rostbiffsmörgås med dryck
- Frukost på rummet, färsk frukt och mimosa ingår
- Sen utcheckning (i mån av plats)

Prisexempel:
Bröllopspaket med Superior rum: från 2520 kr
Bröllopspaket med Sunset Suite: från 3520 kr
Kontakta oss för aktuellt prisförslag. Boka direkt på telefon 08-667 09 10 eller via e-mail till hotellet [email protected]

Varmt välkomna!